Trädring i kraftig cortenstål

21 maj 2024
Karl Lindgren

editorial

En trädring, eller odlingsram, tillverkad i kraftigt 3 mm cortenstål, är den perfekta lösningen för att skydda och stödja ditt nyplanterade träd. Utöver att ge trädet det nödvändiga skyddet, fungerar denna trädring också som en stilfull detalj som bidrar till ett unikt och bestående utseende i trädgården. Den robusta konstruktionen av cortenstål säkerställer att din trädgård inte bara blir lättskött, utan också visuellt tilltalande. Produkten levereras i obehandlat stål som med tiden utvecklar en vacker rödbrun rostpatina, vilket ger din trädgård en naturlig och charmig look.

Anpassade trädringar i corten

Vi tillverkar alla våra trädringar och odlingsramar själva och erbjuder ett brett sortiment av storlekar. Om du har specifika behov eller önskemål, tveka inte att kontakta oss. Vi förstår att varje trädgård och växt har unika krav på stöd och skydd. Våra trädringar är designade för att fästas stadigt i marken med hjälp av piggar, vilket gör dem stabila nog att stå emot både väderpåverkan och lekande barn eller robotgräsklippare. Du kan känna dig trygg med att dina träd och buskar är skyddade från skador. Erfarenheten visar att våra trädringar i trögrostande cortenstål bara blir vackrare med tiden. Om du vill påskynda rostningsprocessen och få en rustik känsla snabbare, finns det enkla metoder du kan använda för detta.

Multifunktionella och lättanvända

Trädringarna är inte bara perfekta för att hålla ordning runt dina träd och buskar, utan kan också användas som dekorativa planteringsområden för blommor, kryddor eller grönsaker. Vi erbjuder dessa i olika höjder och både som svetsade eller delningsbara ringar, vilket gör dem flexibla och anpassningsbara för alla typer av trädgårdsbehov.

Perfekt för robotgräsklippare

Våra liggande trädringar/odlingsramar är designade med tanke på modern trädgårdsskötsel. De gör det möjligt för din robotgräsklippare att nå hela vägen fram till trädringen, vilket eliminerar behovet av extra trimning för att få en prydlig och välskött trädgård. Detta fungerar lika bra med en manuell gräsklippare, vilket gör dessa trädringar till ett smart och praktiskt val.

trädringar

Hållbarhet och kvalitet

Vi vill verkligen lyfta fram kvaliteten på våra produkter. Till skillnad från billiga alternativ i tunn vanligt stål, är våra trädringar tillverkade av äkta cortenstål som garanterar långvarig hållbarhet. Detta är en investering för framtiden som kommer att ge dig glädje år efter år. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta rätt trädring för din trädgård, en som både uppfyller dina behov och förhöjer din trädgårds skönhet.

Genom att välja våra trädringar i corten får du en kombination av funktion, hållbarhet och estetik som kommer att förvandla din trädgård till en lättskött och elegant oas.

Fler nyheter